Artikels

  Artikels

Beheer:

Je kan je "Artikels > Artikels & Categorien " sectie invoegen en ongelimiteerde Categorien & subcategorien aanmaken voor al jouw artikels. Voor elke categorie die je aanmaakt, kan je kiezen uit verschillende sorteer opties, welke ledengroep toegang heeft tot die categorie, Het artikel ontwerp, en hoeveel artikels je wil tonen per pagina om maar een paar dingen te noemen.

Na al dat, neem een kijkje in je "Artikel > instellingen" pagina en beslis of je visuele verificatie voor je artikels wil gebruiken, toon een categorie icoon, of zelfs om de vlug wijzigen link onder elk artikel te verbergen.

als je blijft bladeren, zal je ook de "Artikels > Toelatingen" pagina vinden. Hier zal je opties vinden om te selecteren welke ledengroepen een artikel kan inzenden. Eens je gebruikers artikels beginnen schrijven, zal hun inzending verschijnen op deze pagina voor toelating voor het werkelijk kan bekeken worden door andere gebruikers.

De soorten artikels zijn HTML, PHP, BBC, Gemporteerde, of externe pagina's die kunnen toegevoegd worden aan je site. Elk artikels draagt in zich de opties om views, blokken, datum, auteur, avatar, en of linktree te vertonen. Het heeft zelfs bijkomende opties zoals in wat thema het moet bekeken worden, geen enkel thema, waarderingen, en/of gebruikers commentaar.

In tegenstelling tot forum topics, kunnen artikels een hele pagina van informatie zijn, verhalen, of zelfs scripts om volgens jouw noden aan te passen. Je kan beslissen welke panelen en blokken je er met wil vertonen, en zelfs linken vertonen naar andere artikel Categorien of artikels. Met dit soort flexibiliteit, kan je er een in geen tijd een professioneel uitziende site van maken...

Gebruiker:

Alle gebruikers kunnen artikels inzenden als het beheer toestemming geeft voor de gebruiker om dit te doen. Toelatingen worden gegeven op basis van ledengroepen.

Er van uitgaande dat je toelating hebt om artikels in te zenden, vind je meestal de linken om dit te doen terug in de gebruikers box. Als de site die je gebruikt geen gebruikersbox heeft, kan je altijd een lijst terug vinden van alle geschreven artikels in je "Profile > TinyPortal > Artikels". Van daar uit kan je een nieuw artikel inzenden of zelfs je al bestaande artikels wijzigen.

Als je een artikel inzend, Kan je de titel en body zelf invullen om aan jouw wensen te voldoen. Nadien, heeft de artikel inzending goedkeuring nodig van het beheer of het artikel moderatie team voor het kan bekeken worden door het publiek, tenzij anders ingesteld door het beheer. Alle visuele opties zoals het gebruik van panelen, het thema waarin het vertoond is, en andere statistieken worden gecontroleerd door het beheer of zijn/haar team. Alle momenteel niet actieve artikels zullen een fout melding geven als ze bekeken worden, en zijn ook gemarkeerd in italic style, alsook artikels die nog niet goedgekeurd zijn, bij deze staat de titel in het onderwerp ook nog eens tussen haakjes...

Door het gebruik van plugins, kunnen andere artikel opties toegevoegd worden. Je zal ieder van deze veranderingen/instellingen vinden in je "Profile > TinyPortal > Artikels > Instellingen".

Dit is een opsomming. Voor FAQ, ga alstublieft naar Frontpage Documentation.