Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Berichten - Sandy

Pagina's: [1]
1
Website Nieuws / Re: Nieuwe website layout!
« Gepost op: juni 30, 2011, 01:35:53 pm »
Nederlandse taal is inmiddels nagenoeg geheel bijgewerkt. Alleen voor de modificaties moet ik deze nog met de hand aanpassen...

2
Website Nieuws / Nieuwe website layout!
« Gepost op: juni 30, 2011, 01:17:50 pm »
Vandaag heb ik na een volledige backup van alle bestanden en de database een complete update uitgevoerd naar de laatste versies van de gebruikte software. Op dit moment wordt SimpleMachines Forum SMF 2.0 Final en TinyPortal TP 1.0RC2 gebruikt.

Tevens heb ik alle verouderde modificaties en uitbreidingen verwijderd en/of vervangen door de nieuwste versies. De vernieuwde layout is voornamelijk in het Nederlands met hier en daar nog een engels woord. Dit staat inmiddels op mijn lijstje om aan te passen.

Mocht je nog dingen tegenkomen welke niet correct werken of duidelijk fout zijn, laat het me dan in dit topic weten. Ik probeer het dan zo spoedig mogelijk aan te passen dan wel te repareren.


4
Website Nieuws / Re: Gedeeltelijk engelse teksten
« Gepost op: juli 27, 2008, 02:00:29 am »
Als je hulp nodig hebt bij het vertalen of een foutzoeker nodig hebt, dan hoor ik het van je oke? Ik zal ondertussen even kijken wat ik kan vinden en mocht ik wat vinden dan zet ik dat in deze topic, dan kun je dat weer herstellen.

Als je zou willen, graag. Twee zien meer dan een, zeg ik altijd.
Alvast Bedankt!

5
Algemene Discussie / Re: Mooi!
« Gepost op: juli 27, 2008, 01:42:56 am »
Dank je wel, Jantine.

Zit wel erg veel werk in. Gelukkig heb ik hier wel hulp bij anders zou het allemaal veel langer duren. Ik probeer het altijd wel eerst zelf uit. Soms lukt dat en soms ook niet.

Mocht je overigens nog ideeen hebben (ook de andere lezers hier) dan kun je dat in het board http://miaaauw.lum-chan.com/index.php?board=5.0 doen  ;)

6
Website Nieuws / Nieuwe Avatars
« Gepost op: juli 26, 2008, 02:54:19 pm »
Ik heb de standaard SMF avatars verwijderd en nieuwe katten gerelateerde avatars toegevoegd. Binnenkort zullen er meer secties worden toegevoegd waaruit je je avatar kunt kiezen.

Natuurlijk kun je ook je eigen avatar gebruiken

7
Website Nieuws / Gallerij toegevoegd
« Gepost op: juli 26, 2008, 12:18:15 am »
Ik heb een gallerij toegevoegd. Deze moet nog iets worden aangepast. Hierdoor zal er alleen gekeken kunnen worden. Uploaden van foto's zal nog niet mogelijk zijn.

[edit]
Het is nu wel mogelijk om foto's te uploaden. Echter worden deze, voordat ze geplaatst worden, wel gecontroleerd.
Alleen moet je hiervoor wel een geregistreerde gebruiker zijn.
[/edit]

8
Website Nieuws / Re: Gedeeltelijk engelse teksten
« Gepost op: juli 25, 2008, 01:24:01 pm »
Ik heb weer een aantal delen van het Engels naar het Nederlands vertaald. Klopt nog niet helemaal, maar ik ben op de goede weg. Zodra alles is vertaald, laat ik het zo-wie-zo nog even controleren op de correcte grammatika en vertaling.
We komen er zo wel dacht ik.

Voorlopig zal er hier en daar wel iets in het Engels staan of zit er hier en daar een type-foutje in. Wordt allemaal nog aangepast.
9
Website Problemen / Re: Trage reactie forum en website zelf
« Gepost op: juli 19, 2008, 01:25:14 pm »
Gelukkig maar, ik was al aan het zoeken waar het aan kon liggen

bedankt voor het afmelden van deze storing

10
Website Nieuws / Gedeeltelijk engelse teksten
« Gepost op: juli 19, 2008, 01:24:26 pm »
Hoi Allemaal,

Helaas zijn sommige delen van het forum nog engelstalig. Hier ben ik nog mee bezig om dit aan te passen. Geen zorgen  ::)

Pagina's: [1]