Toon bijdragen

Deze sectie stelt je in staat om alle bijdragen van dit lid te bekijken. Je kunt alleen de bijdragen zien waar je op dit moment toegang toe hebt.


Topics - Sandy

Pagina's: [1]
1
Website Nieuws / Nieuwe website layout!
« Gepost op: juni 30, 2011, 01:17:50 pm »
Vandaag heb ik na een volledige backup van alle bestanden en de database een complete update uitgevoerd naar de laatste versies van de gebruikte software. Op dit moment wordt SimpleMachines Forum SMF 2.0 Final en TinyPortal TP 1.0RC2 gebruikt.

Tevens heb ik alle verouderde modificaties en uitbreidingen verwijderd en/of vervangen door de nieuwste versies. De vernieuwde layout is voornamelijk in het Nederlands met hier en daar nog een engels woord. Dit staat inmiddels op mijn lijstje om aan te passen.

Mocht je nog dingen tegenkomen welke niet correct werken of duidelijk fout zijn, laat het me dan in dit topic weten. Ik probeer het dan zo spoedig mogelijk aan te passen dan wel te repareren.


3
Website Nieuws / Nieuwe Avatars
« Gepost op: juli 26, 2008, 02:54:19 pm »
Ik heb de standaard SMF avatars verwijderd en nieuwe katten gerelateerde avatars toegevoegd. Binnenkort zullen er meer secties worden toegevoegd waaruit je je avatar kunt kiezen.

Natuurlijk kun je ook je eigen avatar gebruiken

4
Website Nieuws / Gallerij toegevoegd
« Gepost op: juli 26, 2008, 12:18:15 am »
Ik heb een gallerij toegevoegd. Deze moet nog iets worden aangepast. Hierdoor zal er alleen gekeken kunnen worden. Uploaden van foto's zal nog niet mogelijk zijn.

[edit]
Het is nu wel mogelijk om foto's te uploaden. Echter worden deze, voordat ze geplaatst worden, wel gecontroleerd.
Alleen moet je hiervoor wel een geregistreerde gebruiker zijn.
[/edit]

5
Website Nieuws / Gedeeltelijk engelse teksten
« Gepost op: juli 19, 2008, 01:24:26 pm »
Hoi Allemaal,

Helaas zijn sommige delen van het forum nog engelstalig. Hier ben ik nog mee bezig om dit aan te passen. Geen zorgen  ::)

Pagina's: [1]