Introductie

  introductie van TinyPortal

TinyPortal (TP) is een prachtige modificatie voor Simple Machines Forum (SMF). Het veranderd je eenvoudig SMF forum in een volledig operationeel portaal. Het zal je SMF forum uitbreiden met voorpagina opties, Artikels, Panelen gevuld met blokken, en Plugins, met een oneindige lijst van Module add-ons om uit te kiezen.

Ontworpen om perfect samen te werken met SMF, het gebruikt veel van zijn interne functies en is daardoor veiliger. Er is geen behoefte aan 2 beheerders panelen, ledendatabase of thema's om te beheren zoals bij andere portalen. Tiny Portal zal werken op een enkel software systeem. De beste manier om het te beschrijven is "TinyPortal" is een uitbreiding van het "Simple Machines Forum", geen 2 verschillende gentegreerde software.

TinyPortal laat je toe om HTML/Javascript op te zetten, PHP, or BBC artikels en blokken. Uitgebreide toelatingen geven je alle beheer/gebruikers opties die je maar kan wensen. Inhoud toevoegen op je site is nooit makkelijker geweest, en het zal je site dat professionele uitzicht geven.

Het beste van dit alles is dat het gratis is!


TinyPortal mogelijkheden bevatten:

- Artikels: zijn HTML, PHP, BBC, gemporteerd or externe pagina's met optionele auteur informatie en visuele opties om alleen te tonen, met panelen en blokken, en/of met andere artikels. Alle artikels kunnen in categorien gezet worden, of commentaren of waarderingen krijgen.

- Voorpagina: is de eerste pagina van de index pagina van je TP en SMF site. TP geeft je de mogelijkheid om je voorpagina aan te kleden op eender welke manier je wil met forum berichten, artikels, panelen en blokken, en zelfs modules. Als je in dit alles niet genteresseerd bent, kan je instellen dat je voorpagina ineens naar je forum index gaat.

- Panelen: zijn verschillende secties of containers die al je blokken bij elkaar houden. Er is het hoogste paneel, hoger paneel, voorpaneel, lager paneel, laagste paneel, linker paneel en rechter paneel. Deze panelen helpen je om het ontwerp te maken van je TP en SMF gedreven forum.

- Blokken: Dit zijn kleine blokken met informatie of functies in HTML, PHP, of BBC. Ze kunnen in elke volgorde geplaatst worden, in elk paneel en sectie/actie van de TP en SMF gedreven site.

- Modules: zijn uitbreidingen voor TinyPortal geschreven door verschillende ontwikkelaars die nieuwe mogelijkheden toevoegen aan de algemene functies van de site. Voorbeelden van module zouden kunnen zijn: Bestandsbeheer, Galerie beheer, en Chat.

- Plugins: zijn moderaties aan bestaande kenmerken of modules die hun mogelijkheden uitbreiden. Bijvoorbeeld, als iemand een modificatie maakt om een WYSIWYG editor toe te voegen dat kan gebruikt worden in artikels en blokken.

Voor meer informatie, Bezoek alstublieft onze Documentation.